Plek

In de Naaikamer bloeit! Er wordt aan 4 groepen van 10 mensen les gegeven. Er is helaas op dit moment voor alle lessen een wachtlijst. Maar laat dit je niet ontmoedigen want en er verschuift regelmatig wat. Als je zin hebt om te komen stuur dan een mailtje naar indenaaikamer@gmail.com. Wie weet zien we elkaar.

Je kan in het rooster vinden wanneer de lessen precies zijn. Over de voorwaarden en kosten kan je hier meer lezen.

Tip: het blijkt dat er soms mailtjes van IdN in de spambak belanden. Je verkleint de kans hierop door indenaaikamer@gmail.com toe te voegen aan je contacten.

 1. Eliane

  Beste naaikamer,
  Via een vriendin hoorde ik van jullie naaiatelier. Ik zou graag beter willen leren naaien en vroeg me af of het nog mogelijk is om bij jullie les te krijgen? En wat zouden de kosten dan zijn?

  Met vriendelijke groeten,
  Eliane Bakker

  • Ha Eliane, dat is zeker mogelijk, ik weet alleen niet op welke termijn. De doorstroming in de wachtlijst gaat niet heel vlot, vaak komt er meer beweging hierin in de lente en zomer. De kosten zijn 60 euro per maand voor elke week 2 uur les (maandags) of 45 euro per maand voor 2x 3 uur les per maand (zaterdags). Meer info vind je onder het bericht Naailessen. Hartelijke groet, Neela

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: