Anieta’s tiener naailessen

23755174_1617703128250609_8261660363801353937_n

Naailes voor tieners!

Wil je graag je eigen kleding leren naaien? Of een leuke tas, of heb je een eigen ontwerp waar je hulp bij kunt gebruiken? Heb je nog nooit achter een naaimachine gezeten? Of heb je al wel wat ervaring en wil je graag beter worden? Misschien vind je het gewoon gezellig om elke week met een klein groepje leeftijdsgenoten leuke dingen te maken? Dat kan allemaal!

Ik heb een heel fijn atelier gevonden waar ik weer naailes aan tieners ga geven. Voordeel daarvan is dat alles aanwezig is om lekker bezig te gaan: genoeg naai- en lockmachines, heel veel zelfmaakbladen met patronen en allerlei andere naaigereedschappen. Je leert oa omgaan met de naaimachine, hoe je patronen overneemt, en hoe je de werkstukken stap voor stap in elkaar zet.
Kortom: je leert om een mooi afgewerkt kledingstuk te maken. Je kiest zelf wat je wilt maken en ieder werkt in zijn eigen tempo.

Je kan je nu alvast opgeven. Bij voldoende aanmeldingen beginnen de lessen in januari 2018. Voor meer informatie en aanmeldingen: anietavanderkolk@gmail.com

Wanneer: woensdagavond 18-20 uur
Locatie: Oude Schans, Amsterdam Centrum
Kosten: 55 euro per maand

Eén reactie

  1. Beste Anieta, Graag zou ik mij willen opgeven voor de tiener-naailessen. Ik ben net 13 geworden en ik heb een klein beetje naai ervaring. Ik zou graag willen weten wanneer ik zou kunnen beginnen. Groetjes Charlotte Mauritz

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: