Naailes-aan-de-gracht!

img_7960

In de Naaikamer huist vanaf eind 2016 aan de gracht. Not bad :) Het is groot, licht en we hebben planten. De lestijden vind je in het bericht over naailessen en het rooster.

IdN is ingetrokken in een studio die wordt gedeeld door diverse freelancers, waardoor er alleen buiten kantoortijden lessen gegeven kunnen worden. Daarom blijven op zoek naar een andere locatie, waar we meer mogelijkheden hebben om overdag te creëren. Een plek waar het concept van IdN verder kan groeien. Waar niet alleen volwassenen, maar ook tieners kunnen leren naaien, haken en breien en waar diverse Do It Yourself workshops worden gegeven met als uitgangspunt recyclen. Kortom, een plek waar de textiele studio gaat bubbelen!

Weet je iets, dan horen we het graag! We zoeken een ruimte vanaf 45m2 in het gebied tussen het Centrum, de Surinamepleinbuurt en de Amstel. Een oud schoolgebouw, een broedplaats, of een particuliere plek, alle tips zijn welkom. De gouden-tip-gever wordt beloond met een zelf gebreide beanie :)

img_6360

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: