Brei- en haakworkshops

Wist je dat breien en haken meditatieve oefeningen zijn? Je reguleert je aandacht en door de herhalende bewegingen kom je tot rust. Er is zelfs een pijnbestrijdingskliniek in Engeland waar breien wordt ingezet als therapie tegen pijn. En los van de helende kracht van de naaldkunsten, kan breien en haken verslavend leuk zijn.

Kan je wel een theorie lesje gebruiken, omdat je niet meer weet hoe het ook al weer ging of omdat je hopeloos geïrriteerd raakt van vallende steken? Of lijkt het je leuk om met een groep vriendinnen of collega’s breiend of hakend samen te zijn? Ik geef brei- en haakworkshops op locatie. Bij iemand thuis, in de kroeg of op een kleedje in het park.

Afhankelijk van wat de wensen zijn, maken we samen een plannetje voor wat er gemaakt gaat worden. Een sjaal, een beanie, een baby-dekentje of een kussenhoes?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: